Categories: Top

“Já nesoudím, co se stane se semenem, které rozsévám. Jenom nesu informace“: Simona Babčáková (47) promluvila o svatbě, o pracovním živote a o osobním názoru na život

Česká herečka Simona Babčáková (47) si role vybírá posle svých osobních citů, i když ta role se moc liší od toho, jaká ve skutečnosti Simona je. Hraje v seriálech, kinech a má vlastní One Human Show.

Zdroj: babcakova.cz

Mimo toho se zabývá ochranou přírody a hodně přemýšlí o životě a pocitech. Je i šikovnou hospodyní a matkou, stíhá i užit si kulturní život v kinech a divadlech. Věnuje se i sportu, s partnerem cvičí, jezdí na výlety do přírody a občas se schůzi s přáteli. Potvrdila herečka i to, že je zasnoubena. Datum a formu svatby ještě vymydlenou s partnerem nemají.

Zdroj: babcakova.cz

V rozhovoru promluvila o ochraně přírody. Uvedla, že o to pečuje a sbírá odpady které do přírody nepatří. Chce i každému objasnit jak to je důležité a proto podle něj státu chybí ekologické akce, tak sama se vyfotila v sérii fotek, které nesou hlavní myšlenku o ochraně okolního prostředí.

“Nestačí mít jen hezký vztah k přírodě. Měli bychom taky v souladu s tímto vztahem konat,“ uvedla. Nejvíce ji vadí plýtvání zdrojů, třeba jako osvětlení, které je zcela neekonomické.

Zdroj: babcakova.cz

Herečka čato rozmyslí i nad životem vcelku. Částečně věří na osud a uvádí, že jsou v životě věci, kteří nelze člověku ovlivnit. Jako příklad uvedla koronavirovou karanténu, když skoro nikdo nemohl dělat to, na co je zvykly, dokonce i práce. Jedinec musí určitými věci projít, a jich se nevyhne, může ale ovlivnit způsob jak tím projde.

Zdroj: babcakova.cz

Každý má svou vlastní povinnost, kterou musí za života splnit, a ten svůj úkol si považuje přenášet informace a sdělit ji mezi společnosti. Nejraději Babčáková sděluje pozitivní pocity. Ve svém One Human Show ona veřejně mluví o veškerých informacích, která chce předat lidem.

Velikým podnětem pro herečku na začátku byl Jaroslav Dušek, od kterého se učila improvizovat, pak k tomu seznamu inspirujících lidi se přidala Šárka Volná a mnoha dalších.

Zdroj: babcakova.cz

Konflikty rada nemá a i při tom v životě jsou. Snaží se vyrovnávat svoje pocity a pracovat z tím. “Já nesoudím, co se stane se semenem, které rozsévám. Jenom nesu informace,“ přemýšlí Simona. Do budoucna herečka má plán udělat semináře Prevence proti syndromu vyhoření. Chce zkusit spolupracovat na tom se školami a univerzitami.

Zdroj: babcakova.cz

Dle Simony je důležité aby člověk začal cestu sebepoznání co nejdříve, aby člověk věděl o svých osobních hranicích a o světě okolo něj. “Je důležité jim předat informace, co to vlastně ta dospělost,“ objasnila. Dětí nemusí být pořad doma a dělat věci, kteří jich vůbec nezajímají.

medvedieva@email.cz

Recent Posts

Hanychová se vyjádřila k nové údajné přítelkyni Soukupa: „Chudák Jaromír, zase holka po Mírovi“

Před týdnem Jaromír Soukup vyrazil do společnosti s krásnou brunetkou. Později média informovala, že Michaela…

2 hodinami ago

Monika Bagárová ukázala fotky s maminkou a ohromila fanoušky: „To je spíš sestra,“ reagují lidé

Monika Bagárová je aktivní na svých sociálních sítích a občas sdílí snímky se svými blízkými.…

5 hodinami ago

Jiří Korn dnes slaví 75. narozeniny: Extravagance je jeho druhé jméno. Oslavenci gratuloval Leoš Mareš

V pátek 17. května Jiří Korn slaví půlkulaté 75. narozeniny. Kariéru zpěváka a hudebníka zahájil…

6 hodinami ago

Vlastimil Harapes o svých zdravotních problémech nemluvil: Lékaři mu diagnostikovali zákeřnou nemoc minulý týden

Ve středu tento svět opustil Vlastimil Harapes, zpráva o jeho smrti šokovala mnoho lidí. Tanečník,…

6 hodinami ago

Daniela Peštová zaskočila radikální změnou účesu: Fanoušci ji přirovnávají k Sharon Stone

Modelka Daniela Peštová se obvykle vyhýbá velkým změnám image. Fanoušci ji už léta vnímají jako…

9 hodinami ago

Moderátor Snídaně s Novou ukázal svá dvojčata: Ondřej Havel prozradil jména dcer

Koncem dubna se moderátor Snídaně s Novou Ondřej Havel stal dvojnásobným tatínkem. Jeho manželka Bára…

10 hodinami ago