Categories: Top

Jak vypadá nejlépe placená krasavice v Asii

V poslední době se asijský vzhled stal obzvláště populárním ve světě módy. Nyní čínské spolu s evropskými modelkami spolupracují s významnými značkami. Přitahují zákazníky svým neobvyklým vzhledem: šikmé oči a pokožka porcelánové barvy. Jednou z hvězd na pódiu byla 32letá Liu Wen. Mnoho lidí se diví, proč je taková zdánlivě nenápadná dívka považována za nejoblíbenější modelku v Asii.

Zdroj: magazeta.com

Začátek cesty

Kariéra Liu Wen začala v roce 2005, kdy se přihlásila do soutěže New Silk Model. Poté jí byla nabídnuta práce v modelingovém průmyslu. O rok později se však dívka už chtěla vzdát tohoto povolání, protože nedostala žádnou významní pracovní nabídku.

Zdroj: peopletalk.ru

Přesto se rozhodla neúnavně na sobě pracovat a čekat na svou nejlepší hodinu. Osud Liu změnil až kreativní ředitel slavného módního časopisu. Dlouhonohá a báječná Wen ředitele šokovala. Po tom, co viděl, z ní spravil skutečnou hvězdu.

Zdroj: mod-no.com

Prolomení stereotypů

V roce 2009 se Liu rozhodla prolomit stereotypy. Navzdory skutečnosti, že modelky Victoria’s Secret jsou známé svým nádherným poprsí, byla mezi nimi i ona. Podle jednoho z ředitelů castingu je důležité, aby modelka měla nejen krásné tělo, ale také neuvěřitelnou energii, jako má Liu. Koneckonců, je to hlavně dojem a výzor, které jsou klíčové. Stojí za zmínku, že účast na módní přehlídce Victoria’s Secret bývala jedním z kroků ke globálnímu úspěchu. Více než 80 zemí sledovalo tuto show v televizi. A Liu se ukázala být první asijskou ženou, která dokázala získat pozornost diváků.

Zdroj: theplace.ru

Sláva a uznání

Po nějaké době byla Liu Wen přezdívána jako „objevitelka asijských krás“. Objevila se na obálkách Čínského Vogue a Harper’s Bazaar. Poté ji Karl Lagerfeld, hlavní návrhář italského módního domu Fendi a francouzského Chanel, pozval na svou show.

Zdroj: magazeta.com

V roce 2008 podepsala pařížská agentura s Wen dlouhodobou smlouvu. Ve stejném roce debutovala Liu v Miláně pro Trussardi a Burberry. Poté Číňanka v jedné sezóně dobyla mola v New Yorku, Londýně, Miláně a Paříži. Spolupracovala s Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli a mnoha dalšími značkami. Překonala také rekord – hrála současně v reklamě na sedm značek. A v roce 2010 se Liu stala tváří kosmetiky Estеe Lauder.

Zdroj: china.org.cn

Odborníci na módu říkají, že čínský módní trh se nyní aktivně rozvíjí. Fenomén Wen spočívá v tom, že se objevila ve správný čas na správném místě. „Objevitel“ krásy modelky – Karl Joseph tvrdí, že dívka není jen překvapivá, ale i ohromující. Je nemožné odvrátit pohled od jejích dlouhých štíhlých nohou a svůdného pohledu. Překračuje stereotypy krásy na východě a západě.

Tanya Goncharenko

Recent Posts

Vdovec Josef Rychtář dorazil na místo, kde Iveta Bartošová odešla ze života: co tam přinesl

Před 10 lety odešla do nebe Iveta Bartošová, slavná zpěvačka spáchala sebevraždu skokem pod vlak.…

10 hodinami ago

Dara Rolins stále tají svůj obličej po zákroku: jak vypadá tvář zpěvačky po operací

Populární zpěvačka Dara Rolins podstoupila v únoru plastickou operaci u italského chirurga Michela Pascaliho. Od…

11 hodinami ago

„Mávám právě z postele“: Dagmar Havlová onemocněla a prozradila, co jí pomáhá

Dagmar Havlová nedávno onemocněla, a tak potřebovala pomoc lékařů. Herečka a bývalá první dáma doktorům…

12 hodinami ago

Leoš Mareš ukázal své syny: kluci už pořádně vyrostli a jsou z nich fešáci

Moderátor a zpěvák Leoš Mareš si užívá roli otce tří dětí. Kromě roztomilé dcerky Alex,…

13 hodinami ago

Maroš Kramár slaví 65. narozeniny a řekl, že otcovství v jeho věku je výzvou: „Buď mě to vzpruží, nebo mě to položí“

Maroš Kramár 26. dubna oslavil 65. narozeniny. Herec se nadávno stal čtyřnásobným otcem. Po rozvodu…

14 hodinami ago

Agáta Hanychová rozhodně věděla, koho si vzala: Mirek Dopita má exekuce a bydliště na úřadě

Koncem prosince loňského roku se Agáta Hanychová provdala za svého bývalého partnera a otce svého…

14 hodinami ago