Categories: Top

“Musíme to všichni nějak zvládnout”: Jágr se vyjádřil o koronaviru

48letý hokejista Jaromír Jágr před nějakou dobou překvapil veřejnost tím, že plánuje hrát do svých 50. narozenin. “Teď už musím, nedá se nic dělat,” uvedl známý hokejista.

Všechny zápasy se kvůli druhé vlně koronaviru posouvají na rok a více. Například zapas v Špindlerově Mlýně bude jenom v prosinci 2021.

Zdroj: instagram.com

Jágr také se vyjádřil o koronaviru, a také o opatřeních, která se týkají sportu. Také hokaejista přesně řekl, proč se žádným způsobem nemůže nakazit koronavirem.

Kvůli tomu, že vláda zakázala ledové stadiony, Jágr se ve dnešní době trénuje na suchu. Hokejista nemá rád všechny opatření, která zavedla vláda, ale snaží se je respektovat a také dodržovat, a doporučuje to dělat všem obyvatelům ČR.

Zdroj: instagram.com

Jágr si mysli, že uchytit koronavirus nemůže, protože mu moc často říkají zvíře nebo mimozemšťan, kvůli tomu, že moc dobře a někdy i agresivně hraje v hokej.

Podle slov Jágra celá situace je nepříjemná nejen pro něho, ale i pro celý jeho kladenský tým, který přesně neví, kdy se začne hrát, a co musejí dělat dál. “Navíc se nesmí trénovat, což mi přijde absurdní,” řekl Jaromír.

Zdroj: instagram.com

Také se musel odložit zapas ve Špindlerově Mlýně, kvůli tomu Jágr je moc smutný. “O lístky byl ohromný zájem, byli skoro vyprodáno. Měla to být prvotřídní show,” uvedl Jágr.

Jaromír už dávno plánoval odložit tento zapas, protože i v létě by vláda nepustila na stadion 7500 diváků. Maximálně 5 tisíc, ale velká část kvůli tomu by měla smůlu.

Zdroj: instagram.com

Tato hokejová sezóna probíhat bude i v době epidemii, ale bohužel bez diváky. “To je jako hrát divadlo bez diváků. Jasně, snímají to televize, ale ne všichni mají možnost se na to dívat,” řekl Jarda.

Svou kariéru Jágr ještě ukončit nemůže, protože nedávno slíbil, že zahraje v Winter Classic, který posunuli o rok. “Nezbývá mi nic jiného než hrát,” uvedl Jaromír.

Zdroj: instagram.com

Jágr se také nebojí prázdných tribun, před kterými bude hrát během epidemii. Pro hokejistu je to extra motivace. “Bude to spíše takový trénink. Jsme profesionálové, musíme se vyrovnat s každou situaci,” řekl hokejista.

Jaromír Jágr by moc chtěl, aby jeho Rytíři se vrátili do extraligy. Dokonce i koronavirus nezastaví ten návrat. “Musíme to brát jako realitu a snažit se z toho vítězit maximum. To je jediné, co můžeme udělat. I když chápu, že je to složité a hodně lidi má obavy. Musíme to všichni nějak zvládnout,” ukončil Jágr.

Zdroj: instagram.com

Jana Dvořák

Recent Posts

Šťastný tatínek Petr Vojnar se chlubí novorozeným synkem: „Můj poslední příspěvek světu“

Před týdnem se Petr Vojnar podruhé stal otcem, jeho přítelkyně Lenka Weidlichová přivedla na svět…

1 hodinou ago

Vzpomínkový koncert Karel Gott, jeho písně žijí dál: Proč jsou někteří fanoušci rozčílení

Letos v létě by Karel Gott oslavil 85. narozeniny, ale bohužel v říjnu 2019 odešel…

1 hodinou ago

Hanychová chce k moři s dětmi a popsala reakci Soukupa: „Prý tam zavolá policajty a vytrhne mi Rózu z ruky“

Agáta Hanychová ještě před Velikonocemi chtěla klid, a tak požádala otce svých dcer, aby společně…

4 hodinami ago

Lucie Benešová ukázala těhotenské bříško, novorozeného syna a dospělého muže s dcerou: Její syn slaví 27. narozeniny

Lucie Benešová popřála svému nejstaršímu synovi Luciánovi k narozeninám, je mu už 27 let. Na…

4 hodinami ago

Michael Kocáb a jeho bouřlivý románek s Dádou Patrasovou: „Je to hezká holka“

Michael Kocáb promluvil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka o své lásce k Dádě Patrasové.…

18 hodinami ago

Jana Stryková slaví 45. narozeniny: Herečka žije na venkově s vnukem Waldemara Matušky, společně vychovávají syna

Jana Stryková se herectví věnuje více než dvacet let, ztvárnila mnoho rolí. Před časem se…

19 hodinami ago