Categories: Top

„Žena si byla jistá, že viděla korespondenci jejího manžela s milenkou“: Ale poté, co se dozvěděla pravdu, se dlouho omlouvala

Co si myslíme v první řadě, když se chování našeho manžela náhle mění? Pokud začíná se zdržovat v práci, intenzivněji dbát o sebe a všude s sebou nosit mobilní telefon. První myšlenka v takových situacích je, že on nás zrazuje, podvádí a tráví čas se svou milenkou.

To se stalo Marině, která měla pocit, že její manžel před ní něco skrývá. V důsledku se ukázalo, že chování může bylo řízeno zcela odlišnými důvody a manželka se za to musela mnohokrát omluvit. Žena popsala tuto neobvyklou situaci na Facebooku.

Jednoho dne si všimla, že se její milovaný manžel začal zavírat v koupelně s telefonem, aby někomu poslal četné SMS zprávy. Žena si byla jistá, že její manžel má milenlku. O tom neměla pochybnosti.

Zdroj: fatelines.net

„Možná jsem to neměla dělat, ale kdo z vás se nikdy nedíval na osobní korespondenci vašeho manžela ať hodí kamenem. Když jsem si všimla, že můj manžel si s někým aktivně dopisuje, přichází domů příliš pozdě a odchází z domu oblečený v košili místo běžného trička, začala jsem zmatkovat.

Našla jsem ten pravý okamžik, kdy jsem se dostala k jeho telefonu a okamžitě jsem toho politovala. SMS byly od ženy, která byla podepsána jako Profesorka. Považovala jsem je za důkaz jeho nevěry,“ napsala Marina.

Žena viděla, že korespondence jejího manžela s neznámou ženou probíhala několik týdnů. On se jí ptal, jestli si pamatuje jejich schůzky. Ona psala o něm jako o jednom z jejích nejtalentovanějších a nejpilnějších studentů.

Zdroj: fatelines.net

Ale Marina nejvíc rozhořčovala se, že z těchto SMS zpráv vyšlo najevo, že tuto tajemnou milenku doporučovali jeho kolegové, s jejichž manželkami často komunikovala. To už přestává všechno! Žena byla strašně naštvaná a chtěla si promluvit s manželem osobně.

Když rozhořčená Marina dokončila číst SMS v telefonu svého manžela, vtrhla do koupelny, kde se v té době muž klidně sprchoval. Uražená žena neskrývala své emoce, nazvala svého životního partnera lhářem a podvodníkem.

Manžel vyslechl svou ženu se záviděníhodnou sebekontrolou. Když dokončila tirádu, tiše vzal telefon a zavolal Profesorce. Pravda byla taková, že ta žena byla skutečně profesorkou hudby. Byla vdaná a měla dětí. A manžel Mariny se rozhodl naučit se hrát na kytaru.

Zdroj: fatelines.net

Blížilo se 15. výročí svatby a muž chtěl připravit manželce příjemné překvapení a zahrát její oblíbenou píseň. Marina byla velmi dojatá a poprosila o odpuštění za její chování z celého srdce.

Žena se rozhodla tento příběh popsat na Facebooku, aby přizvala lidi, aby věřili svým polovičkám.

Jana Dvořák

Recent Posts

Karel Gott vychoval čtyři dcery: Přál jim všechno nejlepší, ale každá si vybrala svůj osud

Karel Gott byl čtyřnásobný tatínek, vychoval čtyři dcery. Milující otec se staral o své děti,…

17 minutami ago

Jan Kačer byl hospitalizován: Stav herce a režiséra je vážný, je pod stálým dohledem

Herec a režisér Jan Kačer skončil v nemocnici. Server Blesk.cz píše, že byl hospitalizován a…

1 hodinou ago

Kordula Stropnická vyrazila fanouškům dech: Sdílela profi černobílé snímky

Kordula Stropnická není na sociálních sítích tak aktivní jako její starší sestra Agáta Hanychová, své…

3 hodinami ago

Petr Fiala vyrazil do společnosti se svou ženou Janou: Premiér se pochlubil společným snímkem

Předseda vlády Petr Fiala se na veřejnosti se svou manželkou Janou objevuje jen občas. V…

17 hodinami ago

Dara Rolins se konečně ukázala po plastickém zákroku: „Dara už nevypadá jako Dara,“ píší fanoušci

Stárnutí je pro mnoho žen problém. Chtěly by to zpomalit, a tak hledají různé způsoby,…

19 hodinami ago

Roman Staša jezdí k lidem domů, kde jim vaří: Vítěz MasterChefa popsal bizarní situace

V roce 2020 se Roman Staša zúčastnil soutěže amatérských kuchařů MasterChef Česko. Probojoval se do…

21 hodinami ago