Categories: Top

Celé Česko ve sněhu: meteorologové řekli, jaké počasí bude v nadcházejících dnech

Martin sice nedorazil do Česka na bílém koni, ale Češi uviděli sníh o něco později. Meteorologové říkají, že srážky se dnes večer sníží, ale ve východní části země to stane až v pátek ráno. Navíc v následujících dnech se očekává silný vítr. Kvůli vzniklé ledovce se již stalo několik nehod.

O něco tepleji bude o víkendu, teploty se přes den budou moci vyšplhat až k 10 stupňům Celsia. Ale na západě země bude určitě chladnější.

Ilustrační foto Zdroj: youtube.com

Ve čtvrtek bude převážně zataženo, po celé zemi bude sněžit. Na východě země bude nejen sněžit, ale i pršet se sněhem nebo bude namrzající dešť. Mnohem méně srážek bude v západní části Čech.

Teploty se přes den budou pohybovat mezi -2 až 2 stupni. Očekává se také slabý vítr s možnými nárazy, jehož průměrná rychlost bude mezi 1 až 7 metry za sekundu.

Ilustrační foto Zdroj: youtube.com

Sněžit bude téměř celý den a ve východní části země může být sněhová pokrývka od 2 do 15 centimetrů. Také všichni řidiči a chodci musí být kvůli opatrní ledovce.

V noci ze čtvrtka na pátek bude také zataženo. Ve východní části země bude také sněžit, bude sněh, dešť se sněhem a mrznoucí srážky. Také místy mohou být ráno mlhy.

Ilustrační foto Zdroj: youtube.com

Teploty v noci budou mezi -5 až + 1 stupni. Vítr mírně zesílí a jeho rychlost bude 5 až 9 metrů za sekundu. Každý si musí dávat pozor na ledovku a náledí.

V pátek přes den bude také převážně oblačno. Teploty se budou pohybovat mezi 0 až 8 stupni. Ve východní části Čech se očekávají deště.

V sobotu bude převážně oblačno, ale občas bude polojasno. Teploty v noci budou mezi -2 až 6 stupni Celsia. Teploty se přes den budou pohybovat mezi 4 až 10 stupni Celsia. Rychlost jihovýchodního větru bude 6 až 11 metrů za sekundu.

Ilustrační foto Zdroj: youtube.com

V neděli bude také oblačno, místy se očekává déšť. Sněžit bude převážně v západní části země. Teploty v noci budou -1 až 7 stupňů a přes den 2 až 10 stupňů. Je také nutné pamatovat na možnou ledovku v noci a ráno.

Příští týden bude také převážně oblačno nebo zataženo. Teploty budou mezi -3 až 7 stupni. Očekávají se srážky, to znamená, že bude sněžit, pršet a podobně.

PSALI JSME: PODLE ROMANA PRYMULY JE ROZVOLŇOVÁNÍ OPATŘENÍ PŘÍLIŠ BRZY: STÁT ZATÍM NEKONTROLUJE ŠÍŘENÍ VIRU, PO VÁNOCÍCH MŮŽE ZAČÍT TŘETÍ VLNA

PŘIPOMÍNÁME: VÝZKUM UKÁZAL, ŽE DVĚ TŘETINY OBČANŮ NEŠLO NA TEST, I KDYŽ MĚLI PŘÍZNAKY KORONAVIRU NEBO BYLI V KONTAKTU S NAKAŽENOU OSOBOU

Jana Dvořák

Recent Posts

Nečekaný zvrat: Eva Burešová na Primě končí, nahradí ji Pavla Tomicová

Zpěvačka a herečka Eva Burešová nyní natáčí finální scény v seriálu Zoo. Před létem se…

5 hodinami ago

Lucie Borhyová poblahopřála milované babičce k 90. narozeninám: Oslavenkyně dostala speciální dárek

Známá moderátorka Lucie Borhyová poblahopřála své babičce k 90. narozeninám. Na Instagramu zveřejnila krásné video…

7 hodinami ago

Ewa Farna zazpívala na koncertě v O2 areně: Brzobohatý, Kohoutová a Bouček byli dojatí a vysekli jí poklonu

Mnoho českých zpěváků a zpěvaček sní o koncertu v O2 areně. Ewa Farna tam vystoupila…

8 hodinami ago

Jiří Krampol bojuje o život: našla ho v bezvědomí jeho současná láska a je podezření na otravu

Legendární herec a bavič Jiří Krampol se ocitl v kritickém stavu. Podle informací CNN Prima…

10 hodinami ago

Jiří Krampol v ohrožení života: Zkolaboval ve svém bytě a leží na JIP

Oblíbený herec Jiří Krampol se zase ocitl ve vážném stavu. Podle Blesk.cz v pátek ho…

1 dnem ago

Princezna Kate a krutá diagnóza: první reakce prince Williama

Zpráva o rakovině princezny Kate šokovala svět. Ještě těžší muselo být sdělit tuto diagnózu milovanému…

1 dnem ago