Tato žena chce být kopií kreslené postavičky: utratila za proměnu více než 650 tisíc dolarů

Hodně lidi má idoly, kterým chtějí být podobní. Dívky se často inspirují top modelkami nebo hollywoodskými hvězdami, tato žena má ale hodné neobvyklého idola.

Zdroj: falover.ru

Pixie Fox má 28 let, žije ve Švédsku.

Zaplatila obrovské množství peněz, aby změnila svůj vzhled. Chtěla se podobat animované postavě. Pixie se inspirovala krásou Jessicy Rabbit, hrdinky detektivních noirových románů a filmů o králíkovi Rogerovi. Hrdinka má velká prsa a neuvěřitelný pas.

Zdroj: falover.ru

Svou první plastickou operací Pixie podstoupila v roce 2011 a od té doby jich měla přes 200.

Patřila mezi ně korekce tvaru nosu, lícních kostí a čelisti, liposukce, změna barvy očí, zvětšení prsou a hýždí, četné injekce výplní na rty.

Zdroj: falover.ru

Ale tohle ji nestačilo. Chtěla mít stejný pas, jako její oblíbená hrdinka, a proto si nechala odstranit šest žeber.

Celková částka, kterou Fox utratila za proměnu, je více než 650 tisíc dolarů.

Zdroj: falover.ru

Žena říká, že každá složka života má své kouzlo. Lidé se pro něco rozhodnou, protože na to mají své důvody. Pro Pixie vše, co dělá, je umění, stejně jako je malba nebo fotografie.

Umění spočívá nejen v kráse, ale také v kreativitě, emocích a upřímné lásce k tomu, co člověk dělá. Proto doporučuje každému, aby se nad tím zamyslel, než ji položí spoustu otázek, proč to udělala.

Zdroj: falover.ru

Pokud se podíváme na fotografie ženy před operacemi, zjistíme, že měla pěkné rysy obličeje a dobrou postavu. Touha dosáhnout dokonalosti a podobat se milované hrdince však zvítězila. Podle Pixie bylo odstranění žeber dalším krokem k vysněnému vzhledu.

Zdroj: falover.ru

V současné době její pas má 36 centimetrů. Mimochodem, Pixieny rodiče vnímají negativně její lásku k plastickým operacím, ale Fox nebere do úvahy jejích názor.

Zdroj: falover.ru

Zdroj: falover.ru

Share