Bylo zveřejněno poslední video Diega Maradony

Na internet bylo zveřejněno video, které krátce před jeho smrtí zachytilo fotbalistu Diega Maradonu. Krátké video natočil soused fotbalisty z okna domu.

 

Ilustrační foto. Zdroj: youtube.com

 

Záběry ukazují, jak fotbalista jen stěží udrží nohy. Na záběrech je vidět, jak Maradona, kulhající a držící se za doprovod, kráčí. Malý syn autora videa drží fotbalový míč a říká „ahoj Diego!“ V reakci na to mávl rukou na chlapce a ten řekl matce, že ho pozdravil „sám Maradona“.

 

Ilustrační foto. Zdroj: youtube.com

 

Argentinský novinář Luis Ventura mezitím hovořil o Maradonových finančních problémech před jeho smrtí. Zprávy zveřejnil plátek La Gazzetta dello Sport.

 

Ilustrační foto. Zdroj: youtube.com

 

Podle něj atletovi nezbylo téměř nic a zemřel v bídě. Reportér také poznamenal, že Maradonovi bylo téměř všechno ukradeno a zbytek minul sám.

 

Zdroj: youtube.com

 

Jediným argentinským zdrojem příjmů, jak upřesnil Ventura, byl v posledních letech malý plat v klubu Gimnasia, který trénoval.

 

 

Diego Maradona zemřel ve středu 25. listopadu ve věku 61 let – měl infarkt. Očekává se, že se s argentinským fotbalistou Diegem Maradonou rozloučí nejméně milion lidí. Právník Diega Maradony Matias Morla požaduje vyšetřit okolnosti smrti legendárního fotbalisty.

 

PSALI JSME: PETR RYCHLÝ ZAŽÍVÁ TĚŽKÉ ČASY: PRÁCE SKORO NENÍ

PŘIPOMÍNÁME: ALENA ŠEREDOVÁ UŽ 15 DNÍ NEVIDĚLA SVOU MALOU DCERU: JE NUCENA SE IZOLOVAT OD OSTATNÍCH ČLENŮ RODINY

 

Share