„2380 dní byl pes v útulku a čekal na nové majitele“: A dočkal se

„Proč ho nenecháš utratit?“ – Ředitelka útulku The Humane Society of Preble County v Ohiu slyšela tuto otázku pokaždé, když mluvila o úžasném psovi jménem Higgins. Stalo se tak, že byl v útulku příliš dlouho a mnozí byli zmatení – proč mu zachraňovat život?

Leslie Renner však se nechtěla vzdát bez boje. Dát tohoto psa utratit je to poslední, co by žena chtěla.

Zdroj: storyfox.ru

Překvapivě, ale pes neztrácel naději, a když další návštěvník útulku odmítal vzít Higginsa do svého domu. Zas a znovu čtyřnohý sirotek vrtěl ocasem, když potkával potenciálního majitele. Co když má dnes štěstí?

Život tohoto rozmilého psa byl těžký, jeho bývalé vlastníky byli krutí. V roce 2012 ho někdo zachránil a přinesl do útulku v naději, že zaměstnanci mu najdou citlivého majitele.

Ukázalo se však, že očekávání osudového setkání se bude táhnout roky. Lidé si vybírali štěňata nebo mladé psy. Pes však čekal, ale návštěvníci útulku se ho báli vzít si, protože tam byl příliš dlouho a mysleli, že s ním bylo něco špatného.

Zdroj: storyfox.ru

Proto Leslie často slyšela otázku, proč se psa nezbaví.

To byl už 2381 (!) den, co pes byl v útulku, když přišel mladý muž jménem Brandon Lead a řekl, že chce adoptovat Higginsa.

Zdroj: storyfox.ru

Když to Leslie Renner uslyšela, byla velmi šťastná. Ukázalo se, že ten chlap se doslechl příběh psa, pak uviděl jeho fotky a rozhodl se, že to je to zvíře, které on chce vzít do svého domu!

Je těžké tomu uvěřit, ale o šest a půl roku později pes konečně spí v teplé posteli, jí chutné jídlo, běhá po trávě a hraje se svým milovaným páníčkem!

Zdroj: storyfox.ru

„Vypadá tak roztomilý!“, říká Brandon. „Nechápu, proč ho nikdo nechtěl si vzít tak dlouho?“

A my víme proč! Čekal na vás, Brandone, aby konečně zjistil, jak to je mít milovaného majitele!

Zdroj: storyfox.ru

Share