Jednoleté dítě utěšilo retrívra, který se bál bouřky a dobylo web

Jaká něžná scéna! Tito dva jsou skuteční přátelé

 

Zdroj: Twitter.com

 

Pro domácí mazlíčky se silná bouře s jasnými bleškami a hlasitým hromem stává velkým stresem, protože zvířata nemohou pochopit, odkud tyto děsivé zvuky pocházejí. Mazlíčci začnou hledat útulná místa, kde můžou čekat na vylepšení počasí. A bez ohledu na to, jaké jsou velikosti a zda mají ostré zuby – strach a hrůza nikoho nešetří.

 

Zdroj: Twitter.com

 

Ve videu, které nedávno sdílel na Twitteru uživatel pod přezdívkou CORY, je zlatý retrívr, který se bál bouřky a rozhodl se jí přečkat v koupelně. Vyděšenému zvířeti přišlo na pomoc jednoleté dítě. Ve videu je vidno, jak dítě mazlíčka uklidňuje, objímá ho, hladí a říká mu něco velmi aktivního v jazyce dětí. Jaká dojemná podpora! Vedle takového přítele není žádný hrom hrozný.

 

Zdroj: Twitter.com

 

Trendové video s dítětem a retrívrem již vidělo online více než 900 tisíc uživatelů a někteří z nich zanechali nadšené komentáře. Uživatelů se dotklo dobré srdce dítěte, které nemohlo zůstat lhostejné k utrpení čtyřnohého přítele.

 

https://twitter.com/Cory__1077/status/1238616432574787584?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1238616432574787584%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fukr.media%2Fanimals%2F420835%2F

 

Protagonista videa a jeho rodiče dostali spoustu komplimentů. „Je jasné, že dítě vyrůstá v atmosféře lásky a péče. Všichni v tomto světě potřebujeme více laskavosti a soucitu!“ „Každý potřebuje rameno, na kterém můžete někdy plakat.“ „Jsem rád, že se tito dva našli,“ komentovali video uživatelé.

 

Share