Tato žena porodila osm dětí: Jak vypadá její rodina po deseti letech

Natalie Suleiman je známá jako „Eight Mama“, protože v roce 2009 se stala matkou osmi dvojčat najednou. Od té doby uplynulo 10 let, dnešní článek je o tom, jak nyní vypadá matka mnoha dětí a její děti. Jak žijí a zda se Natalie vyrovnává s mateřstvím s mnoha dětmi.

 

Zdroj: youtube.com

 

Natalie Suleiman, v minulosti Nadia Suleiman, je Američanka, která se proslavila po celém světě tím, že vytvořila rekord v nošení a porodu osmi dvojčat najednou.

 

Zdroj: tmz.com

 

Natalie je svobodná matka. V době těhotenství s osmi dětmi měla žena již šest dětí. A všechny, včetně posledního rekordního těhotenství, byly počaty za pomoci umělého oplodnění od stejného dárce.

 

Zdroj: tmz.com

 

Rekordní těhotenství nastalo kvůli skutečnosti, že lékař, který provedl umělé oplodnění, implantoval Natalii 12 embryí najednou. Domníval se, že většina z nich se stejně neusadí, a proto nehrozí žádné riziko. Jak vidíme, lékař se mýlil, až 8 embryí se zakořenilo. Po tomto incidentu však lékař ztratil licenci, protože ze zdravotních důvodů není dovolené převést více než 2 embrya.

 

Zdroj: tmz.com

 

Proč se Natalie uchýlila k umělému oplodnění, když už měla šest dětí, veřejnosti není jasné. Mnoho lidí mluví o duševní nemoci ženy a psychologové zdůrazňují, že tímto způsobem Suleiman kompenzuje vlastní traumata z dětství.

 

Zdroj: tmz.com

 

Bylo těžké krmit tolik Natáliiných dětí. Proto po osmi letech podstoupila žena plastickou operaci, zvětšila si prsa, která ztratila tvar po nakrmení tolika dětí, a podstoupila liposukci. Skalpel se její tváře ale nedotkl. A žena šla hrát ve filmech pro dospělé, aby podpořila celou svou velkou rodinu.

 

Zdroj: tmz.com

 

K dnešnímu dni uplynulo 10 let od narození osmi dětí. Nejstarší dcera Natalie má již 16 let. A samotná žena nyní pracuje jako konzultantka, dostává malou státní podporu – potravinové lístky za 1,5 tisíce dolarů, i když k podpoře své rodiny a domácnosti potřebuje minimálně 5 tisíc dolarů měsíčně.

 

Zdroj: tmz.com

 

Natalie a její děti žijí v malém městském domě v Los Angeles. Dům má tři ložnice a tři koupelny pro 15 osob. Děti spí společně, takže není dostatek postelí pro všechny. Studují na 6 různých školách. Kam je Natalie každé ráno veze ve svém minibusu.

 

Zdroj: tmz.com

 

O Natalii se říká, že není dost adekvátní matkou, trpí drogovou závislostí a téměř se nedokáže vyrovnat s mateřstvím mnoha dětí. Samotná žena však říká toto:

 

„Podle mých dětí jsem dobrá matka, takže mně záleží jen na tom.“

 

Zdroj: tmz.com

 

Je také skeptická ohledně stavu svobodné matky s mnoha dětmi:

„Pokud bych chtěla, našla bych si partnera.“ Jsem jen jiný člověk. Jsem prostě neobvyklá. Myslím, že jsem odlišná od normy.“

 

Share