Bohatý muž se rozhodl zkontrolovat svou přítelkyni a ona ho opustila: Není divu, zdravé nervy jsou důležitější

Bohatý muž zpochybňoval upřímnost citů své přítelkyně, a tak se rozhodl experimentovat. Trik selhal, což potvrzuje reakce milované a uživatelů sociální sítě. Nelíbí se nikomu, plus od takového přítele odhání.

 

Lidé na rande / Zdroj: youtube.com

 

Na platformě Reddit mohou nejen vyřešit záhadu, přispět cennou radou, ale také vám pomohou s tipy, jak obnovit rodinnou pohodu. Jeden z uživatelů s přezdívkou Shwnwneneb2929 se také rozhodl podělit se o svůj příběh s redaktory a poslechnout si jejich úhel pohledu.

 

Člověk s penězi / Zdroj: youtube.com

 

Podle dívky je její bratr bohatý člověk, který si může dovolit hodně. Bylo to však jeho bohatství, které se stalo kamenem úrazu ve vztahu mladého muže s blízkými.

Shwnwneneb2929 přiznala, že její bratr měl přítelkyni, ale svou přítelkyni neustále podezíral z neupřímnosti. Tato věčná paranoia způsobila v páru neshody a další problémy. Zdálo se, že pro toho chlapa bylo těžké uvěřit, že nebyl milován kvůli penězům.

 

Člověk s penězi / Zdroj: youtube.com

 

Romeo tedy přišel se zvláštními způsoby, jak otestovat pocity své přítelkyně. Mohl například nechat bankovní výpis na prominentním místě a tajně sledovat reakci své přítelkyně. Nebo s ní jít do drahé restaurace, ale záměrně zapomenout doma peněženku, abyste viděli, jak se dívka bude chovat a zda může zaplatit účet ve výši 500 dolarů (skoro 11000 Kč). Dívka-hrdinsky dokázala vydržet takové dovádění jen šest měsíců, nakonec s tím chlapem přerušila veškeré vazby.

 

Člověk / Zdroj: youtube.com

 

O něco později se sestra o událostech dozvěděla a dlouho nemohla uvěřit, jak se příbuzný choval. Byla jsem ohromena, a tak jsem se rozhodl poslechnout si pohled mého bratra, – sdílel Shwnwneneb2929.

Z rozhovoru si uživatel Redditu uvědomil, že její bratr má posedlost: zdálo se mu, že se ho snaží použít. Měl dojem, že jeho přítelkyni zajímaly jen jeho finance, ne on sám. Bez ohledu na to, jak moc se Shwnwneneb2929 snažila svému bratrovi vysvětlit, že ne všechno se točí kolem jeho peněz, nemohl si přiznat svou chybu.

Ostatní redaktoři se rozhodli vyhodnotit chování toho chlapa.

Uživatel MassiveBeatdown : „Proč prostě neskrývá své jmění? Pak si muže byt jisty, jestli je s ním kvůli penězům, které s sebou měl, nebo ne“.

Uživatel Soakl : „Zní to jako tento sociopat může nabídnout pouze peníze“.

 

Člověk / Zdroj: youtube.com

 

Uživatelka ladyk1487 : „Nemůžete být milionářem a naštvat se kvůli 500 dolarům. Je blázen, pokud si myslí, že je normální, aby lidé takové testy složili. Vypadá to, že ať už ta dívka udělala cokoli, stále jí nevěřil“. Chování jejího bratra Shwnwneneb2929 neospravedlňuje a je dokonce ráda, že ten chlap dostal lekci. Sama dívka věří, že mladý muž musí komunikovat s lidmi, kteří jsou stejně bohatí jako on, protože má problémy s důvěrou.

 

PSALI JSME: Z OBYČEJNÉHO FARMÁŘE NA MILIONÁŘE: MUŽ SI PRONAJAL KUS ZEMĚ A OBJEVIL POKLAD NA POZEMKU

PŘIPOMÍNÁME: NIGÉRIJSKÁ ŽENA SE PŘESTĚHOVALA KE SVÉMU PŘÍTELI DO RUSKA: JAK SE MAJÍ TEĎ

 

Share