Vítězové ženských srdcí zůstávají celý život oddaní pouze jedné ženě: Své matce

Slavní muži a jejich matky

Tito smrtelní dobyvatelé srdcí zůstávají po celý život věrní jedné ženě – matce. Byly to právě matky, které kdysi věřily v úspěch Ronalda, Jareda Leta, Leonarda DiCapria a Ryana Goslinga. A jsme těmto ženám vděční za úžasné syny.

Matka Leonarda DiCapria Irmeline Indenbirken

 

Zdroj: youtube.com

 

Leo přichází na téměř každou oficiální událost a slavnostní předávání cen se svou matkou Irmelin. „Máma je středem mého života. Je to skutečný poklad a já hledám ženu přesně jako ona!“ – přiznává herec. Herec je vděčný své matce za to, že vynaložila veškeré úsilí, aby pomohla rodině uniknout z chudoby.

„Žili jsme, jako by ve filmu Taxikář: na rohu naší ulice byli prostitutky, zločiny a násilí byly všude kolem,“ vzpomíná Leo na své dětství. Matka budoucí hvězdy pracovala na několika pozicích, aby pomohla svému synovi uniknout ze znevýhodněné oblasti do velkého života. Jak víme, uspěla.

Byla to matka, která na začátku své kariéry podporovala DiCapria. S úctou reagovala na jeho volbu povolání, nikdy neztratila víru v jeho talent a sama přivedla mladého Leonarda na konkurzy. O několik let později už začala svého syna na premiérách doprovázet. Podle samotného herce by bez ní nikdy nebyl tím, kým je.

 

Bradley Cooper – máma Gloria Campano

 

Zdroj: facebook.com

 

V Hollywoode se říka, že první manželství herce s herečkou Jennifer Esposito se rozpadlo za pouhé 4 měsíce právě kvůli Glorii, která nesouhlasila s výběrem jejího syna. Irina Shayk měla tedy štěstí, že dokázala zlepšit vztahy se svou tchyní.

Bradley často mluví o své matce a jeho spojení s ní: „Nerad mluvím o všech těchto Oscarech, o kariérních úspěších. Jediným skutečným úspěchem je náš vztah, naše spojení.“

Před třemi lety se Cooper přestěhoval k matce, aby po smrti jejího manžela a otce Bradleyho nebyla tak osamělá. Na červeném koberci Gloria zářila potěšením a hrdostí na svého slavného syna.

 

Matka Cristiana Ronalda – Maria Dolores dos Santos Aveiro

 

Zdroj: facebook.com

 

Peníze v rodině budoucího fotbalisty byly sotva dost na to, aby uživily čtyři děti: mladšího Cristiana, jeho bratra a dvě sestry. Matka musela pracovat dnem i nocí. Z hraček měl malý Cristiano jen míč, který určoval osud sportovce.

Ronaldo tvrdí, že jeho matka měla na jeho výběr obrovský vliv. Po profesních neúspěších Maria Dolores vždy podporovala svého syna a požádala ho, aby se nevzdával.

Nyní žena žije s Cristianem a pomáhá mu vychovávat děti: novorozená dvojčata a osmiletého Cristiana Jr.

 

Brad Pitt máma Jane Pitt

 

Zdroj: facebook.com

 

Jane vždy pomáhala svému synovi a podporovala všechna jeho rozhodnutí, přijímala všechny jeho partnerky, i když osobně neměla Pittovy ženy ráda. Matka se snaží být Pittovi co nejblíže i po rozvodu s Angelinou Jolie, se kterou byl herec ženatý 12 let. „Nemůže sledovat Brada, jak trpí,“ říkají rodinní přátelé.

 

Jared Leto – máma Constance Leto

 

Zdroj: facebook.com

 

Constance je žena světa: vychovala dva neuvěřitelně talentované syny, Jareda a Shannona.

Oba jsou členy rockové skupiny 30 Seconds to Mars a byly nadané děti. Jejich láska k herectví, hudbě a umění byla povzbuzována a podporována jejich matkou. Constance tedy poslouchala přání svého syna a navzdory přesvědčování zbytku rodiny odmítla poslat Jareda na vojenskou školu. Jared považuje mámu za svůj idol: „Děkuji za všechno mamince a bratru Shannonovi. Od dětství pro nás moje matka hrála dobré desky – Deep Purple, Kiss. A Shannon neustále bubnoval, takže jsem měl správnou atmosféru.“

 

Matthew McConaughey matka Mary Kathleen McConaughey

 

Zdroj: facebook.com

 

Matthew McConaughey, jeden z nejsexy mužů v Hollywoodu, je jemný a oddaný syn. Dámy jeho srdce se střídají, ale jeho matka vždy zůstávala věrným společníkem hvězdného syna na důležitých událostech.

Matthew zdědil svůj charakter a smysl pro humor po jeho matce. Ve svých 82 letech se až do rána bavila na módních párty se svým synem. „Opouštím každou párty dřív než ona, a jdu spát, zatímco moje máma běhá po večírcích se sklenkou v ruce,“ přiznává Matthew.

 

Justin Timberlake – matka Lynn Harlessová

 

Zdroj: facebook.com

 

Justin Timberlake připustil, že jeho matka vždy zůstává hlavní ženou v jeho životě. Když byl zpěvák svobodný, jeho matka Lynn ho doprovázela na hudebních cenách. Justin si dokonce nechal vytetovat její iniciály!

Byla to zrovna Lynn, kdo vložil do budoucnosti svého syna obrovskou energii: přivedla ho do klubu Disney Young Talent Club a poté do televizní show Star Search. Justin hodně poslouchá svou matku. Říkalo se, že to byla ona, kdo způsobil rozchod hudebníka s herečkou Cameron Diaz. „Miluji tě víc, než dokážou popsat slova. Za vše co jsem teď, vděčím právě tobě! “ – připouští Justin.

 

David Beckham – matka Sandra Jorzhina West

 

Zdroj: facebook.com

 

David je fotbalová legenda, sexuální symbol a příkladný rodinný muž. Rád sdílí fotografie ze svého osobního profilu s jeho fanoušky a v jeho objektivu můžete vidět nejen manželku Viktorii ale i děti sportovce. David také často zveřejňuje fotografie se svou matkou. Beckham se svou matkou navštěvuje turnaje a společenské akce. Kvůli nabitému programu se manželé Beckhamovi často nemohou setkávat se svými rodiči, ale jakmile má David volnou minutu, určitě ji dá své matce.

„Musím poděkovat své matce za hodně. Bez ní bych nic nedosáhl,“ přiznává fotbalista.

 

Ryan Gosling máma Donna Gosling

 

Zdroj: facebook.com

 

Matka herce ukázala svému synovi krásné filmy, které formovaly jeho vkus a lásku k filmu. Ryan je vděčný své matce za její snahu udělat z něj herce. Gosling věří, že jí vděčí za všechno, protože svůj život zasvětila jeho výchově a odchodu z práce.

Donna nyní pomáhá svému synovi se svou roční dcerou Amandou a sdílí povinnosti babičky s matkou Evy Mendesové.

 

PSALI JSME: AGÁTA HANYCHOVÁ UKÁZALA FANOUŠKŮM JAK TRÁVÍ PÁTEČNÍ VEČER VE SVÉM BYTĚ

PŘIPOMÍNÁME: SOPHIE LORENOVÁ JE 83 LET, ALE STÁLE JE KRÁSNÁ: JEJÍ 7 TIPŮ KRÁSY PRO ŽENY

 

Share